Organizacja produkcji gastronomicznej. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Podręcznik

Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Krzyszczuk
Organizacja produkcji gastronomicznej. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Podręcznik
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Autorki wyczerpująco omówiły tematy dotyczące planowania produkcji, organizacji oraz kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen oferty gastronomicznej. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pomoże uczniowi szybko i efektywnie przyswoić wiedzę. Pytania kontrolne pozwolą zaś sprawdzić jej poziom. Dla nauczycieli dostępne są bezpłatne materiały metodyczne – do pobrania w Klubie Nauczyciela.
Data wydania: 2015
ISBN: 978-83-02-15038-8, 9788302150388
Wydawnictwo: WSiP
Stron: 192
dodana przez: chudini0505

Autor

Hanna Górska-Warsewicz Prof. SGGW zajmuje się zagadnieniami związanymi z organizacją i zarządzaniem, włączając zarządzanie marketingowe i zarządzanie marką. Analizuje procesy zarządzania w przedsiębiorstwach produkcyjnych z sektora żywności oraz świadczących usługi gastro...

Pozostałe książki:

Funkcjonowanie przedsiębiorstwa hotelarskiego Marka jako źródło kształtowania konkurencyjności w branży turystycznej Organizacja produkcji gastronomicznej. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Podręcznik Polityka turystyczna Rachunkowość i finanse w gastronomii Reputacja i kapitał marek korporacyjnych
Wszystkie książki Hanna Górska-Warsewicz

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Organizacja produkcji gastronomicznej. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Podręcznik? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Organizacja produkcji gastronomicznej. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Podręcznik. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl