Jedz i pracuj... nad własnym zdrowiem. Tygodniowe menu dla zapracowanych to książka przeznaczona dla wszystkich, którzy cały dzień lub jego znaczącą część spędzają poza domem. Dla tych, którym brakuje czasu na gotowanie, a obiad najczęściej jadają w stołówkach, restauracjach lub barach szybkiej obsługi. Dla osób wydających sporą część budżetu na jedzenie, które im nie służy i nie zawsze smakuje. Dla wszystkich, którzy chcieliby zadbać o zdrowie i nauczyć się przygotowywania prostych oraz pełnowartościowych posiłków. Nieważne czy mieszkają sami, czy dbają o codziennie wyżywienie kilkuosobowej rodziny. W książce znajdą się: - proste, zdrowe, odpowiednio zbilansowane szybkie tygodniowe menu do pracy - przepisy na poszczególne dni (śniadanie, lunch, przekąska i kolacja). - menu jesienno-zimowe oraz menu wiosenno-letnie - listy zakupów (główna lista weekendowa ikrótkie listy dotyczące danego dnia z produktami świeżymi) - menu inspirowane smakami światowych kuchni