Moja ocena:
Jeszcze nigdy nie mieliśmy tylu superfoods… i tylu rodzajów chipsów. Jeszcze nigdy nie mieliśmy takiego problemu z definicją jedzenia. Czy wiesz, że na Islandii uprawia się banany, a w Danii je...
edzenie to obecnie bardzo aktualny temat w środkach masowego przekazu. Widać ogromną różnicę w sposobie jego przygotowywania. Dziś tradycyjne produkty wypierają rozmaite diety i składniki egzotyczne....
TAK DZIŚ JEMY - po lekturze oczywiste rzeczy na temat jedzenia, przestają takie być... Fachowa wiedza, mnóstwo przydatnych informacji, dane prosto od ekspertów. Jeżeli chcesz poszerzyć swoje poglądy ...
„Mamy trupa i co dalej” to książka, która trafiła do mnie w okolicy dnia Wszystkich Świętych więc idealnie wpasowała się w panujący klimat. Lubię takie książki, które w ...
Recenzja książki Mamy trupa i co dalejWiększość czytelników zna twórczość Tomasza Michniewicza dzięki jego reportażom z niezwykłych podróży. Jednak tym razem autor stworzył coś zupełnie innego niż do tej por...
Recenzja książki PrzedświtZ twórczością Ewy Hansen po raz pierwszy zetknęłam się, czytając „Olgę”. Zachwycił mnie sposób ukazania problemów, uczu...
Recenzja książki Klubowe dziewczynyPozycja przybliżająca Czytelnikowi "złote lata" polskiego sportu. I emocje, jakie kibice przeżywali dzięki zawodnikom w...
Recenzja książki Gwiazdy sportowych arenAllison Sekemoto, to żyjąca na Obrzeżach Niezarejestrowana, która wraz z innymi Niezarejestrowanymi każdego dnia walczy...
Recenzja książki Nieśmiertelne zasady