Pokażę Wam dzisiaj bardzo fajną książkę, którą ostatnio sobie kupiłam. A jest to książka Lary Gessler pod tytułem "Orzechy i Pestki" od wydawnictwa @proszynski_wydawnictwo Jak głosi okładka to przewodnik mistyczno - kulinarny o podróżach i gotowaniu. Poznamy tu losy osób, których życie związane jest od pokoleń z orzechami. Książka składa się z kil... Recenzja książki Orzechy i pestki. Przewodnik mistyczno-kulinarny
Po wszelkiego rodzaju książki kucharskie ostatnio sięgam z coraz większym zainteresowaniem. Tym bardziej, że dzisiejsze książki kucharskie są teraz całkowicie inne niż kiedyś były : pełne naprawdę interesujących i innowacyjnych przepisów , pięknych zdjęć oraz ciekawych porad. Dlatego też, po najnowszą książkę Lary Gessler postanowiłam sama sięgną... Recenzja książki Orzechy i pestki. Przewodnik mistyczno-kulinarny
Muszę przyznać, że najczęściej z dużą dawką sceptycyzmu podchodzę do literatury wydawanej przez znane osoby, nazywane „celebrytami”. Wiem, to słowo ma pejoratywny wydźwięk, aczkolwiek sama uważam je za dość neutralny oraz ogólnikowy wyraz. Gdy dostrzegłam zapowiedź nowej książki Lary Gessler — postanowiłam zaryzykować. Co mogłam stracić, oprócz cz... Recenzja książki Orzechy i pestki. Przewodnik mistyczno-kulinarny
Lara Gessler - sławna córka słynnej matki. Muszę przyznać, że książka zachwyciła mnie wyglądem, ale czy przyciągnęła charakterem? Oj tak zdecydowanie tak!. Autorka sięgnęła po niezbyt wdzięczny "na pierwszy rzut oka" temat jakim są tytułowe orzechy i pestki. O ile orzechami wiele osób się zajada lub wykorzystuje je do wszelkiego rodzaju dań, tak p... Recenzja książki Orzechy i pestki. Przewodnik mistyczno-kulinarny
„Orzechy i pestki” przewodnik mistyczno-kulinarny autorstwa Lary Gessler, to naprawdę wyjątkowa pozycja dla wszystkich miłośników kuchni. Lara Gessler zabiera nas do świata orzechów i pestek, w którym przedstawia ich pochodzenie, historie oraz wszystkie niezbędne informacje które możemy wykorzystać na co dzień w swoich domach. Dla mnie największą... Recenzja książki Orzechy i pestki. Przewodnik mistyczno-kulinarny