Najlepsze przepisy kuchni żydowskiej w Polsce według klasycznej XIX wiecznej książki kucharskiej Rebeki Wolff, wzbogacone również o późniejsze przepisy.
Data wydania: 2005
ISBN: 978-83-7386-171-8, 9788373861718
Wydawnictwo: Nowy Świat
Autor
Barbara Adamczewska
Barbara Adamczewska – polonistka, dziennikarka, autorka książek kucharskich. Wspólnie z mężem zajmowali się kulinariami zawodowo i z upodobaniem gotowali prywatnie. Dziś jej wielką pasją jest wykładanie historii kuchni.
Pozostałe książki:
Wszystkie książki Barbara Adamczewska
Gdzie kupić
Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki
Moja Biblioteczka
Już przeczytana? Jak ją oceniasz?
Recenzje
Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Kuchnia żydowska wg Rebeki Wolff? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje
Moja opinia o książce
Cytaty z książki
O nie! Książka Kuchnia żydowska wg Rebeki Wolff. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i
dodasz jakiś?