Barbara Jackiewicz

Autorka
Zostań fanem autorki:

Książki

Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Higienicznej. Instrukcje, zapisy - mała gastronomia
Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Higienicznej. Instrukcje, zapisy - mała gastronomia
Barbara Jackiewicz

Skoroszyt z wymiennymi kartami, zawierający zestaw instrukcji i formularzy opracowanych specjalnie dla danej branży, umożliwiający dokonywanie wymaganych zapisów oraz sporządzanie innej, obowiązującej...

Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP Instrukcje, zapisy - cukiernia, ciastkarnia, lodziarnia
Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP Instrukcje, zapisy - cukiernia, ciastkarnia, lodziarnia
Barbara Jackiewicz

Skoroszyt z wymiennymi kartami, zawierający zestaw instrukcji i formularzy opracowanych specjalnie dla cukierni, ciastkarni, lodziarni, umożliwiający dokonywanie wymaganych zapisów oraz sporządzanie i...

Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP Instrukcje, zapisy - zakłady żywienia zbiorowego
Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP Instrukcje, zapisy - zakłady żywienia zbiorowego
Barbara Jackiewicz

Skoroszyt z wymiennymi kartami, zawierający zestaw instrukcji i formularzy opracowanych specjalnie dla danej branży, umożliwiający dokonywanie wymaganych zapisów oraz sporządzanie innej, obowiązującej...

Obowiązki i odpowiedzialność przedsiębiorcy sektora spożywczego podlegającego kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej
Obowiązki i odpowiedzialność przedsiębiorcy sektora spożywczego podlegającego kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej
Barbara Jackiewicz

Zapisy w prawie żywnościowym nie zawsze jednoznacznie i wprost formułują obowiązek, któremu musi sprostać przedsiębiorca. Jak bowiem rozumieć stosowane w rozporządzeniach zwroty typu: „tam gdzie to ko...

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP. Gastronomia
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP. Gastronomia
Barbara Jackiewicz

Od 1 maja 2004 r. kierujący zakładem żywienia zbiorowego ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP są zasady dobrej prakty...

Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP. Sklep spożywczy
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP. Sklep spożywczy
Barbara Jackiewicz

Od dnia 1 maja 2004 r. kierujący sklepem spożywczym ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP są zasady dobrej praktyki pr...

Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją - Zakłady żywieni
Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją - Zakłady żywieni
Barbara Jackiewicz

Zgodnie z ustawą z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz.U. Nr 63, poz. 634 z późn. zm.) oraz przepisami wykonawczymi do niej, działania w zakładach branży żywnościowej ...

Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Magazyn spożywczy mrożonek
Poradnik opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Magazyn spożywczy mrożonek
Barbara Jackiewicz

Zgodnie z ustawą z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz.U. Nr 63, poz. 634 z późn. zm.) oraz przepisami wykonawczymi do niej, działania w zakładach branży żywnościowej ...

Poradnik opracowania zasad Sobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP z przykładowo wypełnioną dokumentacją - sklep spożywczy
Poradnik opracowania zasad Sobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP z przykładowo wypełnioną dokumentacją - sklep spożywczy
Barbara Jackiewicz

Zgodnie z ustawą z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz.U. Nr 63, póz. 634 z późn. zm.) oraz przepisami wykonawczymi do niej, działania w zakładach branży żywnościowej ...

Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Mała gastronomia
Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Mała gastronomia
Barbara Jackiewicz

Zgodnie z ustawą z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz.U. Nr 63, poz. 634 z późn. zm.) oraz przepisami wykonawczymi do niej, działania w zakładach branży żywnościowej ...

Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Piekarnia
Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Piekarnia
Barbara Jackiewicz

Zgodnie z ustawą z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz.U. Nr 63, poz. 634 z późn. zm.) oraz przepisami wykonawczymi do niej, działania w zakładach branży żywnościowej ...

Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Wytwórnie żywności
Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Wytwórnie żywności
Barbara Jackiewicz

Zgodnie z ustawą z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz.U. Nr 63, poz. 634 z późn. zm.) oraz przepisami wykonawczymi do niej, działania w zakładach branży żywnościowej ...

Wzorcowa dokumentacja HACCP - gastronomia
Wzorcowa dokumentacja HACCP - gastronomia
Barbara Jackiewicz

Kierujący zakładem gastronomicznym ma obowiązek wdrożyć, stosować oraz dokumentować zasady systemu HACCP. Prezentowana publikacja została przygotowana na podstawie \"Poradnika opracowania i wdrażania ...

Wzorcowa dokumentacja HACCP. Hurtownia ogólnospożywcza.
Wzorcowa dokumentacja HACCP. Hurtownia ogólnospożywcza.
Barbara Jackiewicz

Zgodnie z rozporządzeniem (WE) nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych a także ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia, wszystkie przedsiębiorstwa sektora spożywczego, w tym także hurto...

Żywienie dzieci w przedszkolu. Poradnik realizacji racjonalnego żywienia dzieci w wieku 4-6 lat z przykładami jadłospisów i oceną sposobu żywienia
Żywienie dzieci w przedszkolu. Poradnik realizacji racjonalnego żywienia dzieci w wieku 4-6 lat z przykładami jadłospisów i oceną sposobu żywienia
Barbara Jackiewicz

Człowiek, chcąc zachować pełnię zdrowia, musi się racjonalnie odżywiać, musi umieć też zestawić w posiłku poszczególne produkty w taki sposób, aby jego organizm na każdym etapie życia został zasilony ...

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze

© 2007 - 2024 nakanapie.pl