Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP. Gastronomia

Barbara Jackiewicz
Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP. Gastronomia
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Od 1 maja 2004 r. kierujący zakładem żywienia zbiorowego ma obowiązek wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP. Warunkiem wstępnym do opracowania i wdrażania zasad systemu HACCP są zasady dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej GMP/GHP, które zostały omówione w Poradniku opracowania zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP z przykładowo wypełnioną dokumentacją. Zakłady żywienia zbiorowego, B. Jackiewicz, wyd. ODDK.Autorka - specjalista do spraw nadzoru nad żywnością Państwowej Inspekcji Sanitarnej - w sposób przystępny, na podstawie przykładowej restauracji z Poradnika GMP/GHP, wyjaśnia, jak wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP w zakładzie gastronomicznym. Każdy etap wdrażania zasad systemu, szczegółowe opisy produktów, analiza zagrożeń, wyznaczanie krytycznych punktów kontrolnych zostały zilustrowane odpowiednimi przykładami.
Data wydania: 2005
ISBN: 978-83-7426-182-1, 9788374261821
Wydawnictwo: Ośrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP. Gastronomia nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Poradnik opracowania i wdrażania systemu HACCP. Gastronomia. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl