To książka historyczna, ale pełna gastronomicznych zwrotów akcji, kryminalnych przepisów na krwawe jatki, kosy w żeberkach oraz steki baranie. W rolach głównych: siatki przestępcze, drobne rzezimieszki oraz golonka na ostro.
Bartosz Paluszkiewicz
Bartosz Paluszkiewicz to pasjonat historii przedwojennej gastronomi. Twórca i autor konta „Przedwojenne restauracje, bary i kawiarnie” na Facebooku oraz autor książki „Warszawskie przedwojenne restauracje, bary i kawiarnie. Kronika”. Prywatnie kolek...
Pozostałe książki:
Wszystkie książki Bartosz Paluszkiewicz
Gdzie kupić
Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki
Moja Biblioteczka
Już przeczytana? Jak ją oceniasz?
Recenzje
Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Menu zbrodni? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje
Moja opinia o książce
Cytaty z książki
O nie! Książka Menu zbrodni. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i
dodasz jakiś?