Tadeusz Barowicz

Autor 2 czytelników
Zostań fanem autora:
5.3 /10
3 oceny z 3 książek,
przez 2 kanapowiczów

Książki

Drób na 100 sposobów
Drób na 100 sposobów
Tadeusz Barowicz
5/10

\" Z kaczką w kuchni Z KURCZAKIEM NA PATELNI Mięso drobiowe wygrywa każdy wyścig popularności w porównaniu wz wolowiną, wieprzowiną, cielęciną i każdym innym gatunkiem. I to nie tylko u nas, ale jak ś...

Najlepsze potrawy z grilla
Najlepsze potrawy z grilla
Tadeusz Barowicz
5/10

Czy może być przyjemniejszy czas od wspólnego wieczoru z przyjaciółmi spędzonego przy grillu? To okazja do pogawędki, odpoczynku na świeżym powietrzu i spożycia smacznego posiłku. Grill, czyli ruszt, ...

Pyszności z mielonego mięsa
2 wydania
Pyszności z mielonego mięsa
Tadeusz Barowicz
6/10

111 przepisów - przystawki i zakąski - potrawy gotowane, pieczone, duszone, smażone - potrawy z mięsa drobiowego - potrawy z mięsa i ryb - potrawy dietetyczne.

Afrodyzjaki w kuchni. 200 recept na miłosne dania i napoje
Afrodyzjaki w kuchni. 200 recept na miłosne dania i napoje
Tadeusz Barowicz

200 recept na miłosne dania i napoje. Afrodyzjaki to środki pobudzające seksualność człowieka. Ich cudowna moc polega na tym, że mamy ochotę na seks nawet po bardzo wyczerpującym dniu. Dają nam siłę, ...

Ciasta drożdżowe
Ciasta drożdżowe
Tadeusz Barowicz

Wyśmienite przepisy na ciasta drożdżowe! Ciasta słodkie oraz wytrawne. Ciasto drożdżowe króluje wśród wszystkich ciast z uwagi na nieograniczone wprost możliwości komponowania z różnymi dodatkami, łat...

Gotowanie w kombiwarze
Gotowanie w kombiwarze
Tadeusz Barowicz

NOWOCZESNY PRAKTYCZNY ŁATWY W OBSŁUDZE Jeśli możesz niewiele czasu spędzać w kuchni, by gotować obiad dla całej rodziny, jeśli chcesz zdrowo się odżywiać i ograniczyć tłuszcz w twoim menu - kup KOMBIW...

Kuchnia bez cholesterolu
Kuchnia bez cholesterolu
Tadeusz Barowicz

Jest zły i dobry, a to ile go krąży po naszym organizmie zależy głównie od tego, co jemy. Złe wyniki cholesterolowe grożą zawałem lub rozwojem choroby miażdżycowej. Dlatego należy uważać na pokarmy wy...

Kuchnia dla początkujących
Kuchnia dla początkujących
Tadeusz Barowicz

"*Jak zrobić kotlety mielone? *Jakie urządzenia warto zgromadzić w nowoczesnej kuchni? *Jakie mięso przygotować na gulasz? Kiedyś pierwszymi nauczycielkami gotowania były matki. Dziś, w dobie pośpiech...

Kąski z gąski, indyka i kaczki
Kąski z gąski, indyka i kaczki
Tadeusz Barowicz

Mięso indyka, gęsi lub kaczki jest wykwintne a zarazem odznacza się znakomitymi właściwościami dietetycznymi. Książka zawiera 121 sprawdzonych propozycji na potrawy z indyka, gęsi i kaczek. Znajdują s...

Miód w naszej kuchni
Miód w naszej kuchni
Tadeusz Barowicz

Najstarsze pisemne przekazy o miodzie pochodzą sprzed 4000 lat. Miód ma fantastyczne właściwości zdrowotne i odżywcze. W książce znajdziemy aż 139 przepisów na najrozmaitsze potrawy z miodem. A więc s...

Najlepsze dania z dziczyzny
Najlepsze dania z dziczyzny
Tadeusz Barowicz

Dziczyzna, podobnie jak staropolszczyzna, ma swoją dobrą tradycję. Dawniej do dobrego smaku dołączona była satysfakcja z udanego pol owania, dzisiaj zadowalamy się smakowitością dania. Choć na co dzie...

Nie bój się baraniny
Tadeusz Barowicz

Polskie kuchnie regionalne
Polskie kuchnie regionalne
Tadeusz Barowicz

Smaczne, jak nigdzie indziej!Polską specjalnością są pasztety z dziczyzny, kiszone ogórki i kapusta, żury, marynowane grzybki oraz dania z ryb, a z ciast: pierniki, mazurki i sękacz. W książce omówion...

Porady doświadczonego kucharza
Porady doświadczonego kucharza
Tadeusz Barowicz

Przyrządzanie potraw jest sztuką, która kieruje się własnymi regułami, jak savoir vivre. Uzyskanie zadowalającego efektu pod względem smakowym i estetycznym wymaga, aby respektować te zasady. Nie woln...

Pyszności z mielonego mięsa /Prószyńska/
Pyszności z mielonego mięsa /Prószyńska/
Tadeusz Barowicz

Potrawy z mielonego mięsa to nie tylko nieśmiertelny kotlet pożarski. Asortyment dań jest tu bardzo szeroki - obejmuje pierogi, rolady, klopsy, pulpety, gołąbki oraz suflety. Podstawową ich zaletą jes...

Rarytasy z podrobów
Rarytasy z podrobów
Tadeusz Barowicz

Flaczki czy przysmażona wątróbka ze złocistą cebulką mają swoich wiernych wielbicieli. W książce znajdziemy bogactwo przepisów na gu lasze, pierożki i inne dania z podrobów. Tanie, smaczne i niektóre ...

Rok z wędką
Rok z wędką
Tadeusz Barowicz

Ruszty, rożny, wędzarnie
Ruszty, rożny, wędzarnie
Tadeusz Barowicz

Profesjonalna wędzarnia! Ekologiczne kiełbasy! Jak zbudować odpowiedni ruszt w ogrodzie? W jaki sposób przygotować dania z własnoręcznie wykonanego rożna? Autor proponuje rozwiązania, które są zdecydo...

TANIE GOTOWANIE
2 wydania
TANIE GOTOWANIE
Tadeusz Barowicz

Z najprostszych składników można wyczarować bogactwo smaków! Tadeusz Barowicz - mistrz kuchni, którego książki trafiły do dziesiątek tysięcy klientów Klubu Dla Cbiebie - zaprasza na kurs taniego gotow...

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze

© 2007 - 2024 nakanapie.pl