Porady doświadczonego kucharza

Tadeusz Barowicz
Porady doświadczonego kucharza
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Przyrządzanie potraw jest sztuką, która kieruje się własnymi regułami, jak savoir vivre. Uzyskanie zadowalającego efektu pod względem smakowym i estetycznym wymaga, aby respektować te zasady. Nie wolno tracić witamin i soli mineralnych przyrządzając dania warzywne, ani nie należy nadużywać tłuszczu podczas smażenia, nie przekarmiać domowników białkiem, ale też nie odlewać tego, co najsmaczniejsze, itd. Wiedza o gotowaniu przychodzi z latami doświadczeń. Chcąc te umiejętności osiągnąć szybciej, bez niepotrzebnych wpadek i porażek, wystarczy zajrzeć na właściwą stronę naszego poradnika. Odnalezienie rozwiązania problemu ułatwi indeks tematyczny
Data wydania: 2004
ISBN: 978-83-7404-175-1, 9788374041751
Wydawnictwo: Bauer

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Porady doświadczonego kucharza? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Porady doświadczonego kucharza. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl