Przedstawiony [...] podręcznik, ujmujący kompleksowo zagadnienia ekonomiki i organizacji handlu żywnością, dzięki naukowemu ujęciu oraz uniwersalności większości przedstawionych w nim problemów może w...
Szóste wydanieZe wstępu:(...) Tekst książki w stosunku do wydania pierwszego został poszerzony o nowe podrozdziały i rozdziały. Są to: - wykonywanie składu komputerowego prac magisterskich i dyplomowy...
W pracy przedstawiono teorię marketingu oraz kwestie praktyczne dotyczące jego zastosowania na rynku żywnościowym w warunkach przobrażeń gospodarczo-społecznych w Polsce.
W kolejnym wydaniu tego poczytnego podręcznika przedstawiono teorię marketingu oraz kwestie praktyczne dotyczące jego zastosowania na rynku żywnościowym w warunkach przeobrażeń gospodarczo-społecznych...
W podręczniku omówiono największe branżowe rynki rolno-spożywcze: rynek zbóż i przetworów zbożowych, rzepaku i tłuszczów roślinnych, owoców i warzyw oraz ich przetworów, ziemniaków, buraków cukrowych ...