Wydanie w mniejszym, bardziej poręcznym formacie. Koniec z długimi listami trudno dostępnych składników. Dość rezygnacji z ulubionych, tradycyjnych smaków. Jadłonomia po polsku pokazuje, że kuc...
Najgłośniejsza polska książka o kuchni roślinnej – teraz w zmniejszonym, poręcznym formacie. Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny paszt...
Nowe, poręczne wydanie superbestsellera! Zjeździła Wietnam i Tajlandię, zmarzła w Korei, pojechała ucierać pasty curry do Indii, przejechała całe Bałkany, zgrzała się na targowiskach w Maroko i roz...
W czerwcowycm numerze m.in.: - Opowiadanie: "Pandemino. Dziennik czasów zamnknięcia" (Sylwia Chutnik), - Felieton: "Dzień Dziecka" (Marcin Wicha). - Opowiadanie: "To, co się z tobą dzieje" (Andrea L...