Marlisa Szwillus
Zostań fanem autorki:

Marlisa Szwillus

Autorka, 57 lat
6 /10
1 ocena z 1 książki,
przez 1 kanapowicza
Urodzona w 1967 roku w Niemczech
Samodzielna dziennikarka zajmująca się jedzeniem, autorka książek i członek stowarzyszenia"Food Editors Club" skupiającego dziennikarzy-specjalistów zajmujących się jedzeniem.

Książki

Dieta niskocholesterolowa
Dieta niskocholesterolowa
Marlisa Szwillus
6/10

Stale podwyższony poziom cholesterolu we krwi to jeden z głównych czynników ryzyka chronicznych chorób układu sercowo-naczyniowego, takich jak miażdżyca i jej skutki - przede wszystkim choroba wieńcow...

Specjały z Całego Świata
Specjały z Całego Świata
Cornelia Schinharl, Marlisa Szwillus, Reinhardt Hess

Książka oferuje podróż kucharską przez 50 krajów, czyli prawie dookoła świata (zawiera w sobie ponad 250 przepisów kulinarnych). Popularne klasyczne potrawy począwszy od paelii przez sztukę mięsa do b...

Szparagi
Szparagi
Marlisa Szwillus

Jeśli wiosna - to szparagi! Wyśmienite, zdrowe i do przyrządzenia na tysiące różnych sposobów. Gotowane, smażone, pieczone. Serwowane jako lekkostrawna przekąska lub danie główne. Na wykwintne przyjęc...

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze

© 2007 - 2024 nakanapie.pl