Agata Michalak
Zostań fanem autorki:

Agata Michalak

Autorka
6 /10
1 ocena z 1 książki,
przez 1 kanapowicza
AGATA MICHALAK (ur. 1981) – dziennikarka,
redaktorka, z wykształcenia kulturoznawczyni, pisze o przyjemności płynących z kultury (i) jedzenia. Współtworzyła i prowadziła magazyn kulturalno-kulinarny
„Kukbuk”, szefowała miesięcznikowi „Aktivist”, pisała do berlińskiego
dwutygodnika „Zitty", „Wysokich Obcasów” i „Exklusiva”. Prowadziła
autorską audycję w Radiu Roxy i bloga o ekodizajnie. Ciekawi ją życie wielkich
miast. Książka O dobrym
jedzeniu zdobyła znak jakości „Must have 2017” przyznawany przez Łódź
Design.

Książki

O dobrym jedzeniu. Opowieści z pola, ogrodu i lasu
O dobrym jedzeniu. Opowieści z pola, ogrodu i lasu
Agata Michalak
6/10
Seria: Poza serią

Soczysty, dojrzały pomidor w środku lata czy jego blady cień z holenderskiej uprawy całorocznej? Oto pytanie, które zadaje sobie coraz więcej Polaków. Gdy po latach niedoborów zachłysnęliśmy się bogac...

Serie i Cykle

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze

© 2007 - 2024 nakanapie.pl