AGATA MICHALAK (ur. 1981) – dziennikarka,
redaktorka, z wykształcenia kulturoznawczyni, pisze o przyjemności płynących z kultury (i) jedzenia. Współtworzyła i prowadziła magazyn kulturalno-kulinarny
„Kukbuk”, szefowała miesięcznikowi „Aktivist”, pisała do berlińskiego
dwutygodnika „Zitty", „Wysokich Obcasów” i „Exklusiva”. Prowadziła
autorską audycję w Radiu Roxy i bloga o ekodizajnie. Ciekawi ją życie wielkich
miast. Książka O dobrym
jedzeniu zdobyła znak jakości „Must have 2017” przyznawany przez Łódź
Design.
redaktorka, z wykształcenia kulturoznawczyni, pisze o przyjemności płynących z kultury (i) jedzenia. Współtworzyła i prowadziła magazyn kulturalno-kulinarny
„Kukbuk”, szefowała miesięcznikowi „Aktivist”, pisała do berlińskiego
dwutygodnika „Zitty", „Wysokich Obcasów” i „Exklusiva”. Prowadziła
autorską audycję w Radiu Roxy i bloga o ekodizajnie. Ciekawi ją życie wielkich
miast. Książka O dobrym
jedzeniu zdobyła znak jakości „Must have 2017” przyznawany przez Łódź
Design.