Wędliny wędzonki szynki kiełbasy z wieprzowiny wołowiny dziczyzny i drobiu

Franz Siegfried Wagner
Wędliny wędzonki szynki kiełbasy z wieprzowiny wołowiny dziczyzny i drobiu
Lista autorów
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą. Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie. ? Jakie mięso wybrać na domowe wyroby ? Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę ? Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe ? 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
Data wydania: 2011
ISBN: 978-83-7073-766-5, 9788370737665
Wydawnictwo: MULTICO
Stron: 136

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Wędliny wędzonki szynki kiełbasy z wieprzowiny wołowiny dziczyzny i drobiu aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Wędliny wędzonki szynki kiełbasy z wieprzowiny wołowiny dziczyzny i drobiu. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl