Ponad 400 przepisów na potrawy z ryb i owoców morza.
- Potrawy oryginalne: żabnica po amerykańsku, bisque z homara.
- Potrawy francuskie: bouillabaisse, raki po bordosku.
- Potrawy klasyczne: sushi i sashimi, waterzoi, zarzuela.
- Ponad 100 prostych przepisów na smaczne i oryginalne potrawy, opracowywanych przez Jacques'a Le Divelleca na potrzeby tej książki: homarce z porami i miętą, włoska pastilla z żabnicą, nitki ziemniaczane z kawiorem i kwaśną śmietaną.
Wszystjue sposoby przyrządzania potraw: gotowanie w wywarach, pieczenia na grillu, pieczenie w piekarniku, w papilotach, w soli, smażenie w woku, smażenie w głębokim tłuszczu.
Podstawowe przepisy na wszelkiego rodzaju wywary, marynaty, sosy, masła smakowe i farsze.
Charakterystyka ryb i owoców morza, uwzględniająca miejsca ich występowania i okresy połowów, oraz rady, jak je wybierać i przyrządzać.
Sposoby sprawiania ryb i owoców morza, omówione krok po kroku i pokazane na zdjęciach
UNIKALNA, WYCZERPUJĄCA I PRAKTYCZNA KSIĄŻkA, POZWALAJĄCA ODKRYĆ CAŁE BOGACTWO NOWYCH SMAKÓW.
- Potrawy oryginalne: żabnica po amerykańsku, bisque z homara.
- Potrawy francuskie: bouillabaisse, raki po bordosku.
- Potrawy klasyczne: sushi i sashimi, waterzoi, zarzuela.
- Ponad 100 prostych przepisów na smaczne i oryginalne potrawy, opracowywanych przez Jacques'a Le Divelleca na potrzeby tej książki: homarce z porami i miętą, włoska pastilla z żabnicą, nitki ziemniaczane z kawiorem i kwaśną śmietaną.
Wszystjue sposoby przyrządzania potraw: gotowanie w wywarach, pieczenia na grillu, pieczenie w piekarniku, w papilotach, w soli, smażenie w woku, smażenie w głębokim tłuszczu.
Podstawowe przepisy na wszelkiego rodzaju wywary, marynaty, sosy, masła smakowe i farsze.
Charakterystyka ryb i owoców morza, uwzględniająca miejsca ich występowania i okresy połowów, oraz rady, jak je wybierać i przyrządzać.
Sposoby sprawiania ryb i owoców morza, omówione krok po kroku i pokazane na zdjęciach
UNIKALNA, WYCZERPUJĄCA I PRAKTYCZNA KSIĄŻkA, POZWALAJĄCA ODKRYĆ CAŁE BOGACTWO NOWYCH SMAKÓW.