Zapraszamy do fascynującej podróży przez kulinarne tajniki długowieczności za sprawą naszego poradnika Kuchnia zdrowia i długowieczności. Ta wyjątkowa książka nie tylko oferuje przepisy, ale też staje się drogowskazem zdrowego odżywiania, inspirując do wprowadzenia pozytywnych zmian w życiu.
Śmiało sięgnij po wiedzę praktyków długowieczności, których styl życia został uznany za klucz do osiągnięcia rekordowego wieku. Opierając się na solidnych badaniach naukowych, książka prezentuje 4-tygodniowy jadłospis inspirowany dietą osób, które żyją zaskakująco długo, i to w doskonałym zdrowiu.
Badania dowodzą, że ci rekordziści długowieczności doświadczają pełni energii nawet w zaawansowanym wieku, a liczba stulatków w ich społecznościach jest znacznie wyższa niż gdziekolwiek indziej. Co więcej, nie dotyka ich plaga współczesnych schorzeń dietozależnych, z którymi powszechnie borykają się społeczeństwa krajów rozwiniętych.
O autorze: Grażyna Kuczek jest lekarzem medycyny, autorką publikacji na temat zdrowego stylu życia, prelegentką oraz konsultantką w zakresie medycyny naturalnej i zapobiegawczej, koordynatorem Programu Odnowy Zdrowotnej NEWSTART Prosperity w Polsce; odbyła staż i szereg szkoleń z zakresu medycyny naturalnej w amerykańskich ośrodkach Uchee Pines Institute oraz Wildwood Lifestyle Center & Hospital; zawodowo związana z Fundacją Źródła Życia.