Kuchnia Miriano. Toskańska radość gotowania

Miriano Baldacci
Kuchnia Miriano. Toskańska radość gotowania
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Autor od trzydziestu lat pracuje jako kucharz, z tego pięć w Polsce. Wykadowca szkoły gastronomicznej Instituto Tecnico Manager di Hotel w Livorno we Włoszech. Legitymuje się dyplomem Manipolotore di Pesci e Carni. Specjalista od spraw przygotowania ryb i mięs z sygnaturą wybitnego kucharza Scotto Divetta Raffaele.
ISBN: 978-83-89642-23-3, 9788389642233
Wydawnictwo: Baobab

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Kuchnia Miriano. Toskańska radość gotowania? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Kuchnia Miriano. Toskańska radość gotowania. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl