Domowe przetwory wracają do łask. Pozwalają zachować aromaty lata, wzbogacają codzienne menu i stają się wizytówką niejednej kuchni.
Autorka kulinarnych bestsellerów podpowiada jak sporządzić znakomite dżemy, konfitury, marynaty, sałatki i inne specjały z owoców, warzyw i grzybów. Proponuje ponadto przepisy na fantazyjne, a proste w wykonaniu dania z drobiu, mięsa wołowego, wieprzowego i ryb.
Z Siostrą Anastazją przyrządzisz wyłącznie smakołyki!
Siostra Anastazja ze Zgromadzenia Córek Bożej Miłości od lat gotuje i piecze dla krakowskich jezuitów.
W 2008 roku otrzymała Nagrodę Prezesa Międzynarodowych Targów Poznańskich.
Autorka kulinarnych bestsellerów podpowiada jak sporządzić znakomite dżemy, konfitury, marynaty, sałatki i inne specjały z owoców, warzyw i grzybów. Proponuje ponadto przepisy na fantazyjne, a proste w wykonaniu dania z drobiu, mięsa wołowego, wieprzowego i ryb.
Z Siostrą Anastazją przyrządzisz wyłącznie smakołyki!
Siostra Anastazja ze Zgromadzenia Córek Bożej Miłości od lat gotuje i piecze dla krakowskich jezuitów.
W 2008 roku otrzymała Nagrodę Prezesa Międzynarodowych Targów Poznańskich.