W codziennej diecie współczesnych Polaków warzywa odgrywają ogromną rolę, przede wszystkim ze względu na wartości odżywcze. Odpowiadając na to dość powszechne zapotrzebowanie, autorka przygotowała tom...
Poradnik ten przeznaczony jest dla osób, które stawiają pierwsze kroki w sztuce kulinarnej, a także dla tych, które nie lubią gotować. 102 przepisy.
Gdy pracujemy zawodowo i prowadzimy dom, stale brak nam czasu. Bez względu na to, jak bardzo jesteśmy zajęte, domownicy są zawsze głodni i nic nie zmniejsza ich apetytu. Gotując jedno danie po drugim,...
Coś na ząb! Minimum wysiłku - maksimum smaku! Przystawki, czyli przekąski, przegryzki lub małe co nieco, zawsze się przydają, gdy głód przyciśnie, a my nie mamy czasu na pełny posiłek lub gdy zjawia s...
Małe, kolorowe dania, przystawki i sałatki, podawane przed głównym posiłkiem, to smakowita kulinarna uwertura. Zawsze są wspaniałą ozdobą stołu, zaostrzają apetyt, rozbudzają wyobraźnię. W najnowszym ...