Patrycja Walter-Zagórska

Autorka
Zostań fanem autorki:
Patrycja Walter-Zagórska nie jest kucharzem z wykształcenia, lecz z pasji i zamiłowania. W branży gastronomicznej działa od kilkunastu lat. Pracowała w wielu lokalach na Śląsku, w których pełniła różne funkcje. Była kelnerką, barmanką, menedżerką, stylistką kulinarną, cateringowcem i kucharką. Teraz jest szefową kuchni w bistro, a poza tym karmi też ludzi "pod chmurką" i gotuje na żywym ogniu.

Książki

Jedzenie, że ogień
Jedzenie, że ogień
Patrycja Walter-Zagórska

Ta książka całkowicie zmieni twoje spojrzenie na gotowanie w plenerze! Znajdziesz tu przepisy autorskie oraz klasyczne, przeniesione z kuchni tradycyjnej do polowej, by żar z ogniska dodał im praw...

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze

© 2007 - 2024 nakanapie.pl