Agnieszka Tul-Krzyszczuk

Autor
Zostań fanem autora:

Książki

Handel detaliczny żywnością w Polsce
Jerzy Gębski, Agnieszka Tul-Krzyszczuk, Małgorzata Kosicka-Gębska

Organizacja produkcji gastronomicznej. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Podręcznik
Organizacja produkcji gastronomicznej. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Podręcznik
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Krzyszczuk

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomiczn...

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze

© 2007 - 2024 nakanapie.pl