Książki z cyklu Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.)

Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), część I, Zboża i produkty zbożowe w źródłach medycznych antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.)
Język: PL
ISBN: 978-83-7969-446-4
Data wydania: 2016
Wydawnictwo: WUL - Wyd. Uniwersytetu Łódzkiego
Tom: 1
Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), część II, Pokarm dla ciała i ducha
Język: PL
ISBN: 978-83-7969-456-3
Data wydania: 2016
Wydawnictwo: WUL - Wyd. Uniwersytetu Łódzkiego
Tom: 2
Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II-VII w.), część III. Ab ovo ad γάλα. Jajka mleko i produkty mleczne w medycynie i w sztuce kulinarnej (I-VII w.)
Język: PL
ISBN: 978-83-8088-478-6
Data wydania: 2016
Wydawnictwo: WUL - Wyd. Uniwersytetu Łódzkiego
Tom: 3
© 2007 - 2024 nakanapie.pl