Surówkę z pokrzywy i stokrotki pospolitej można przygotować bardzo szybko – ale czy próbowaliście już Państwo samodzielnie upiec chleb z dzikim bzem czarnym, czy sporządzić aromatyczny olej z czosnku niedźwiedziego lub smakowite ziemniaki z podagrycznikiem pospolitym?
Przyroda przed naszymi drzwiami jest pełna takich kulinarnych wspaniałości! W tym przewodniku znajdą Państwo wszystko o tym, jak pewnie rozpoznać te cudeńka natury, właściwie je przyrządzić i podać na stół.
Pewne rozpoznanie i smakowite potrawy – przewodnik terenowy dla smakoszy!
Przyroda przed naszymi drzwiami jest pełna takich kulinarnych wspaniałości! W tym przewodniku znajdą Państwo wszystko o tym, jak pewnie rozpoznać te cudeńka natury, właściwie je przyrządzić i podać na stół.
Pewne rozpoznanie i smakowite potrawy – przewodnik terenowy dla smakoszy!