Zioła, jagody, grzyby. Przewodnik

Wolfgang Dreyer, Eva Dreyer
Zioła, jagody, grzyby. Przewodnik
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Surówkę z pokrzywy i stokrotki pospolitej można przygotować bardzo szybko – ale czy próbowaliście już Państwo samodzielnie upiec chleb z dzikim bzem czarnym, czy sporządzić aromatyczny olej z czosnku niedźwiedziego lub smakowite ziemniaki z podagrycznikiem pospolitym?
Przyroda przed naszymi drzwiami jest pełna takich kulinarnych wspaniałości! W tym przewodniku znajdą Państwo wszystko o tym, jak pewnie rozpoznać te cudeńka natury, właściwie je przyrządzić i podać na stół.
Pewne rozpoznanie i smakowite potrawy – przewodnik terenowy dla smakoszy!
ISBN: 978-83-7175-694-8, 9788371756948
Wydawnictwo: Delta W-Z Oficyna Wydawnicza

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Zioła, jagody, grzyby. Przewodnik aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Zioła, jagody, grzyby. Przewodnik. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl