Zarys problematyki żywności ekologicznej

Katarzyna Szołtysek
Zarys problematyki żywności ekologicznej
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Celem podręcznika jest przybliżenie problematyki dotyczącej zagadnień produkcji oraz oceny jakości żywności ekologicznej. Jest on adresowany przede wszystkim do studentów Wydziału Inżynieryjno-Ekonomicznego Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu, ale może być również przydatny dla szerokiego grona odbiorców, dla których rynek żywności ekologicznej jest gwarantem i promotorem zdrowia.
Data wydania: 2004
ISBN: 978-83-7011-691-0, 9788370116910
Wydawnictwo: UE - Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Zarys problematyki żywności ekologicznej aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Zarys problematyki żywności ekologicznej. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl