„Dość chodzenia po barach i jedzenia na jednej nodze. Przekonajcie się, że samemu można przygotować coś do jedzenia szybko i w bardzo prosty sposób” – przekonują autorki, które swoją kolejną książkę adresują do młodych, zabieganych ludzi, niemających wielkiego pojęcia o gotowaniu.
Pierwsza część poradnika zawiera kulinarne ABC, czyli podstawowe informacje związane z kucharzeniem, część druga – praktyczna – przepisy bardzo łatwe i... łatwe. Znajdziemy wśród nich tartę warzywną na cieście francuskim, placki meksykańskie i marchewkowe curry, ale też zwykłą zupę ogórkową i kotlet schabowy jak u mamy. Powodzenia!
Pierwsza część poradnika zawiera kulinarne ABC, czyli podstawowe informacje związane z kucharzeniem, część druga – praktyczna – przepisy bardzo łatwe i... łatwe. Znajdziemy wśród nich tartę warzywną na cieście francuskim, placki meksykańskie i marchewkowe curry, ale też zwykłą zupę ogórkową i kotlet schabowy jak u mamy. Powodzenia!