Ryby z naszych rzek i jezior. Kuchnia smakosza

Ryby z naszych rzek i jezior. Kuchnia smakosza
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Świadomy wybór.
Pstrąg, karp i szczupak z wykorzystywanych od wieków rodzimych zasobów gwarantują najwyższą świeżość ze względu na krótki czas transportu i pomagają chronić nadmiernie eksploatowane morza.
Cenne informacje. Zaglądanie przez ramię zawodowemu rybakowi, wielki powrót raka rzecznego oraz instrukcja obchodzenia się z rybami.
Pewny sukces. Dokładnie pokazane to, co w przyrządzaniu ryb najważniejsze, by gotowanie stało się relaksem, a potrawy były zdrowe.
Data wydania: 2011
ISBN: 978-3-86380-015-4, 9783863800154
Wydawnictwo: MAK
Seria: Kuchnia smakosza
Stron: 144

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Ryby z naszych rzek i jezior. Kuchnia smakosza aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Ryby z naszych rzek i jezior. Kuchnia smakosza. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat