Przetwory. Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej. Tradycyjne, polskie przepisy w nowej formie

Jolanta Baranowska
Przetwory. Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej. Tradycyjne, polskie przepisy w nowej formie
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Książka jest wyborem sprawdzonych i przystępnie opracowanych przepisów Lucyny Ćwierczakiewiczowej, słynnej XIX-wiecznej autorki poradników kulinarnych. Konfitury, soki, kompoty, marynaty i kiszonki przygotowane według jej wskazówek doskonale nadają się do wykorzystania we współczesnej kuchni.
Data wydania: 2006
ISBN: 978-83-89232-88-5, 9788389232885
Wydawnictwo: Videograf

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Przetwory. Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej. Tradycyjne, polskie przepisy w nowej formie nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Przetwory. Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej. Tradycyjne, polskie przepisy w nowej formie. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl