Doskonała książka kucharska zarówno dla amatorów, jak i bardziej doświadczonych szefów kuchni poszukujących nowych i oryginalnych pomysłów na potrawy podawane podczas przyjęć, imprez i spotkań towarzyskich
Zawiera ponad 150 inspirujących przepisów, począwszy od krewetek w tempurze i ostrych albondicas (pulpeciki w sosie pomidorowym), na kalifornijskich hand rolls i klasycznym serowym fondue kończąc.
Dzięki prostym, dokładnym przepisom, samodzielne wykonanie potraw jest łatwiejsze, niż myślisz.
Przydatne informacje o najważniejszych składnikach i niezbędnym sprzęcie kuchennym sprawią, że nie będziesz potrzebować żadnej innej książki, aby urządzić niezapomniane przyjęcie.
ABIGAIL BROWN i MELISSA WEBB rozpoczynały swą karierę od pracy w firmie cateringowej i pracowały wspólnie przez dziesięć lat. Obecnie Melissa jest właścicielką własnej firmy cateringowej, a Abigail pracuje jako konsultant ds. żywieniowych. TOMÁS GARCÍA jest pisarzem i nauczycielem. Jest częstym gościem kraju Basków w Hiszpanii, skąd pochodzi rodzina jego żony. Po zakończeniu pracy na stanowisku dyrektora ds. artystycznych magazynu „Cosmopolitan”, MICHELE GOMES prowadzi własne studio projektowe Ching-Chong-Cha, w Afryce Południowej.
Zawiera ponad 150 inspirujących przepisów, począwszy od krewetek w tempurze i ostrych albondicas (pulpeciki w sosie pomidorowym), na kalifornijskich hand rolls i klasycznym serowym fondue kończąc.
Dzięki prostym, dokładnym przepisom, samodzielne wykonanie potraw jest łatwiejsze, niż myślisz.
Przydatne informacje o najważniejszych składnikach i niezbędnym sprzęcie kuchennym sprawią, że nie będziesz potrzebować żadnej innej książki, aby urządzić niezapomniane przyjęcie.
ABIGAIL BROWN i MELISSA WEBB rozpoczynały swą karierę od pracy w firmie cateringowej i pracowały wspólnie przez dziesięć lat. Obecnie Melissa jest właścicielką własnej firmy cateringowej, a Abigail pracuje jako konsultant ds. żywieniowych. TOMÁS GARCÍA jest pisarzem i nauczycielem. Jest częstym gościem kraju Basków w Hiszpanii, skąd pochodzi rodzina jego żony. Po zakończeniu pracy na stanowisku dyrektora ds. artystycznych magazynu „Cosmopolitan”, MICHELE GOMES prowadzi własne studio projektowe Ching-Chong-Cha, w Afryce Południowej.