Nowe trendy w hodowli i produkcji kur

Tomczyk Grzegorz, Alina Janocha, Ryszard Gilewski, Grzegorz Tomczyk
Nowe trendy w hodowli i produkcji kur
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

W książce adresowanej do Czytelnika zainteresowanego nowoczesnym drobiarstwem, Autorzy m.in. omawiają zasady organizacji i ekonomiki produkcji jaj spożywczych i mięsa kurzego, hodowli ozdobnych i rzadkich kur - stanowiących niekiedy cenne zasoby genetyczne drobiu, przedstawiają zasady nowoczesnej, drobnotowarowej, a lansowanej obecnie niszowej produkcji jaj i mięsa oraz podają obowiązujące w drobiarstwie prawodawstwo Unijne. Dość obszernie opisane są choroby kur i kurcząt oraz zasady profilaktyki.
Data wydania: 2010
ISBN: 978-83-85038-29-0, 9788385038290
Wydawnictwo: HOŻA Oficyna Wydawnicza, Warszawa
Stron: 220

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Nowe trendy w hodowli i produkcji kur aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Nowe trendy w hodowli i produkcji kur. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl