Mięso mielone

Elisabeth Bangert
Mięso mielone
Lista autorów
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

"Na co zwracać uwagę przy zakupie mielonego mięsa? Jakie dania można z niego przygotować oprócz kotleta? Jakie znamy rodzaje mięsa mielonego? Czym się różnią? Bogactwo różnorodnych przepisów! Będziesz mile zaskoczony, gdy zobaczysz, jak wiele potraw można wyczarować z mięsa mielonego. Okazuje się, że tradycyjne pulpety w sosie koperkowym ? choć oczywiście pyszne ? to jeszcze nie wszystko! Znajdziesz tu zarówno proste, jak i bardziej wystawne dania ze wszystkich kuchni świata! Warto sprawdzić, jakie pomysły na przyrządzenie popularnego u nas mięsa mają Włosi, a co proponuje kuchnia azjatycka."
Data wydania: 2008
ISBN: 978-83-7404-934-4, 9788374049344
Wydawnictwo: Bauer

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Mięso mielone? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Mięso mielone. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl