Magnetic Resonance in Food Science

P. Belton, I. Farhat
Magnetic Resonance in Food Science
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

The term 'magnetic resonance' covers a wide range of techniques, spectroscopy, relaxation and imaging. In turn, these areas are evolving and leading to various new applications of NMR and ESR in food science and nutrition. From assessment of meat quality, to a study of beer components and the effect of microwaves on potato texture, MAGNETIC RESONANCE IN FOOD SCIENCE: LATEST DEVELOPMENTS provides an account of the state of the art in this lively area. Coverage includes: recent developments in magnetic resonance; human aspects of food; structure and dynamics in food; and food quality control. With contributions from international experts, this book is essential reading for academics and industrialists in food science.
Data wydania: 2007
ISBN: 978-0-85404-340-8, 9780854043408
Język: angielski
Wydawnictwo: Royal Society of Chemistry
Mamy 1 inne wydanie tej książki

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Magnetic Resonance in Food Science? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Magnetic Resonance in Food Science. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl