Gulasz beskidzki, włoska zupa z cukinii, indyk po brazylijsku... W książce znajdziesz przepisy na potrawy z kilkunastu krajów – od Czech po egzotyczne Hawaje, ale też z Kaszub i polskich gór. Dobrane tak, by ich przygotowanie nie zajmowało wiele czasu.
Każdy przepis, oprócz szczegółowych instrukcji „krok po kroku”, zawiera „rady” stanowiące prawdziwą skarbnicę kulinarnych trików, dzięki którym naleśniki nie będą przywierać do patelni, a kruche ciasto będzie kruche nie tylko z nazwy. Książka, z którą wprowadzisz na swój stół smak wakacyjnych podróży!
Każdy przepis, oprócz szczegółowych instrukcji „krok po kroku”, zawiera „rady” stanowiące prawdziwą skarbnicę kulinarnych trików, dzięki którym naleśniki nie będą przywierać do patelni, a kruche ciasto będzie kruche nie tylko z nazwy. Książka, z którą wprowadzisz na swój stół smak wakacyjnych podróży!