Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny

Anna Powierza
Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok!
Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim problemem jest życie, gdy je się zdrowo, a jednak nadal się tyje.
Po postawieniu diagnozy udało jej się błyskawicznie schudnąć! Odzyskała też energię i harmonię wewnętrzną. Dziś dzieli się swoimi spostrzeżeniami i podpowiada, jak znaleźć odpowiedzi na pytania:
Czego unikać w diecie?
  • Co z zajadaniem stresu?
  • Czy istnieje dieta idealna dla osób chorych na insulinooporność?
  • Jak dobierać najlepsze produkty spożywcze?
  • Emocje – jak sobie z nimi radzić?
  • Jakie codzienne nawyki należy zmienić?
  • Jak jeść i nie tyć?
Jedzenie jest jednym z najistotniejszych elementów w życiu. Może być trucizną lub lekarstwem i pomocą w walce z chorobami. Dlatego warto wiedzieć, czym karmimy nasz organizm!
Data wydania: 2019-10-30
ISBN: 978-83-8103-525-5, 9788381035255
Wydawnictwo: Pascal
Stron: 304
dodana przez: Catta

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Jak jeść, by nie tyć i nie chorować: insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl