Improving the Health-promoting Properties of Fruit and Veget

F. Tomas Barberan
Improving the Health-promoting Properties of Fruit and Veget
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Consumers are advised to increase fruit and vegetable consumption, but the health effects of increased intake are not fully understood. This important collection brings together information on the health-promoting properties of fruit and vegetables from a variety of perspectives, from the effects of agronomy on phytochemical content to protective effects against non-communicable diseases. Introductory chapters provide an overview of fruit and vegetable bioactives and discuss the effects of fruit and vegetables consumption on health. Following chapters review the impact of agronomy, post-harvest treatments and processing on the nutritional quality of fresh fruit and vegetables and their products.Professor Francisco TomĂĄs BarberĂĄn and Dr MarĂ­a Isabel Gil are both senior researchers in the Department of Food Science and Technology at CEBAS-CSIC in Spain.
Data wydania: 2008
ISBN: 978-1-84569-184-4, 9781845691844
Język: angielski
Wydawnictwo: Woodhead Publishing Ltd

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Improving the Health-promoting Properties of Fruit and Veget nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Improving the Health-promoting Properties of Fruit and Veget. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl