Handbook of Beef Safety and Quality

Deborah VanOverbeke
Handbook of Beef Safety and Quality
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Handbook of Beef Safety and Quality is a comprehensive guide to the impact and importance of pre-harvest/production, harvest, and further processing controls, methods, and practices on safety and quality-with commodity beef as the target market. This unique book was developed with the help of American Meat Science Association members to create a safety and quality handbook for the beef industry as it moves toward a consumer-driven market that values flavor, palatability, convenience, nutrient value, and price. The book also includes an extensive glossary, tables and figures, examples of sensory evaluation ballots, and descriptions of USDA quality grade and age verification requirements.
Data wydania: 2007
ISBN: 978-1-56022-324-5, 9781560223245
Język: angielski
Wydawnictwo: Food Products Press

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Handbook of Beef Safety and Quality nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Handbook of Beef Safety and Quality. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl