Grzyby i owoce leśne. Kuchnia smakosza

Reinhardt Hess
Grzyby i owoce leśne. Kuchnia smakosza
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Urozmaicone przepisy.
Grzyby i owoce leśne – marynowane albo pasteryzowane, przyrządzone na szybko lub w wykwintnej potrawie na specjalną okazję – są wyjątkowymi przysmakami, zwłaszcza gdy sami je zebraliśmy albo świeże przynieśliśmy z targu.
Cenne informacje.
O grzybach jadalnych i o tym, jak je zbierać, o czarnym bzie i związanych z nim legendach oraz wiele innych praktycznych porad kulinarnych.
Pewny sukces.
Ten, kto wie, jak to się robi, chętnie wypróbowuje nowe przepisy i z przyjemnością gotuje dla siebie, rodziny i przyjaciół.
Data wydania: 2011
ISBN: 978-3-86380-011-6, 9783863800116
Wydawnictwo: MAK
Seria: Kuchnia smakosza
Stron: 144

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Grzyby i owoce leśne. Kuchnia smakosza nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Grzyby i owoce leśne. Kuchnia smakosza. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat