Food Chemical Composition

T. Hutton
Food Chemical Composition
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

An introduction to the chemical basis of food and the role of production and processing operations is followed by discussion of the many nutrients and non-nutrients contained in food, special dietary needs and food chemical composition, and food labeling and chemical composition. Written by a food manufacturing specialist with an industrial orientation, this volume should provide a good, selective introduction to the components and production of commercial food manufacturing and the consumer interface.
Data wydania: 2002
ISBN: 978-0-905942-50-6, 9780905942506
Język: angielski
Wydawnictwo: Royal Society of Chemistry

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Coś mi się wydaje, że książka Food Chemical Composition aż się prosi o Twoją recenzję. Chyba jej nie odmówisz?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Food Chemical Composition. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl