Bread

Eric Treuille
Bread
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Turn your home into a bakery with delicious recipes for everything from baguettes to buns, focaccia to granary loaves. Ideal for experts and beginners alike, the step-by-step instructions for both hand and machine-baking are clearly explained, with problem-solving hints and tips. The ultimate reference and inspiration, Bread is packed with tempting recipes. Superb photography and step-by-step instructions to make the rewarding art of bread-making accessible to even the beginner. From mixing and shaping to proving and glazing – each stage is clearly explained, with problem-solving hints and tips to help turn you effortlessly into a master baker in your own home. The Observer 16/04/04 "...features the pairs trademark clarity of presentation and – hooray! – gives bread machine instructions as an alternative. Some really good breads." www.thebookplace.co.uk Aug 04 “Lavishly illustrated” and “… all you will ever need to know on the subject within the covers of one book.”
Data wydania: 2004
ISBN: 978-1-4053-0511-2, 9781405305112
Język: angielski
Wydawnictwo: A Dorling Kindersley Book

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Bread? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Bread. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl