Boczniak Technologia uprawy i przetwarzania

Wanda Woźniak, Mirosława Ziombra, Marian Gapiński
Boczniak Technologia uprawy i przetwarzania
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Boczniak, jako smaczny grzyb jadalny, jest w Polsce coraz bardziej popularny zarówno wśród konsumentów, jak i producentów, w uprawie amatorskiej, a przede wszystkim w nowoczesnej produkcji wielkotowarowej.W książce zawarto wiele cennych informacji na temat tych grzybów min.: sposoby uprawy, ogólne zasady przetwórstwa, zabiegi pielęgnacyjne i wiele innych.
ISBN: 978-83-09-01750-9, 9788309017509
Wydawnictwo: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Kategorie: Podręczniki, Ogród

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Boczniak Technologia uprawy i przetwarzania nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Boczniak Technologia uprawy i przetwarzania. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl