Badanie towarów spożywczych

Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń
Badanie towarów spożywczych
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych. Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.: • mięso, podroby i przetwory, • drób, jaja i przetwory, • tłuszcze roślinne i zwierzęce, • warzywa i owoce, • przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków: technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.
Data wydania: 2018-09-03
ISBN: 978-83-01-20047-3, 9788301200473
Wydawnictwo: PWN - Naukowe PWN
Stron: 414

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Badanie towarów spożywczych? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Badanie towarów spożywczych. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl