Restauracje i bary dają możliwość zrealizowania najbardziej twórczycharchitektonicznych pomysłów, zarówno gdy chodzi o umeblowanie pustychpomieszczeń, jak również o bardziej wymagające projekty. Ich aranżacja jestzazwyczaj tymczasowa, szybciej reagująca na zmiany niż większości budynkówpublicznych, dzięki czemu restauracje i bary lepiej obrazują zmieniającesię trendy. Najnowszy tom Architecture Now! Restaurants & Bars przedstawia współczesneprojekty restauracji i barów, od Los Angeles po Tokio. Przedstawiono projekty: 3deluxe-biorhythm, Architectuurbureau Sluijmers en Van Leeuwen,Architrave, Assadi + Pulido, AvroKO, Barkow Leibinger Architekten, Bel Lobo& Bob Neri Arquitetos, Christian Biecher, Buchner Bruendler Architekten,Arthur Casa, CL3, Concrete, Electric Dreams, Elenberg Fraser, StuartForbes, Doriana and Massimiliano Fuksas, GCA Arquitectes, Gilles &Boissier, Stephanie Goto, Graft, Guedes + DeCampos, Zaha Hadid, Jeppe Hein,Hosoya Schaefer, Jakob+MacFarlane, Johnsen Schmaling Architects, SFJonesArchitects, Jouin Manku, Marcio Kogan, Kengo Kuma, Christian Liaigre, MAKEArchitecture, Maurice Mentjens, Metro Arquitetura, Simone Micheli, MoonDesign, Office dA, Katrin Olina, OlssonLyckefors Arkitekter, PacificEnvironments, Pentagram, Pierluigi Piu, Studio Arne Quinze, Imaad Rahmouni,Karim Rashid, Thilo Reich/Tran Mai Huy-Thong, ROBERTNEUN, Serie, PhilippeStarck, Super Potato, Tidy Arquitectos, Marcel Wanders, Isay Weinfeld,Wonderwall/Masamichi Katayama, Yabu Pushelberg, Cate Young O autorze: Philip Jodidio studiował historię i ekonomię na Uniwersytecie Harvarda.Dotychczas w wydawnictwie TASCHEN współtworzył serię Architecture Now!,Building a New Millennium oraz monografie Tadao Ando, Normana Fostera,Richarda Meiera, Jean'a Nouvel i Zahy Hadid. Cutting edge architectureand bold design The latest architecture and design of restaurants and bars, from L.A. toTokyo, is the focus of this book. Whether the challenge is merely placingfurniture in a simple space, or an ambitious structural project,restaurants and bars are the sites of our most expressive architecture;more ephemeral than larger facilities or entire buildings, they are moreapt to capture the mood of the times. From a skyscraper rooftop in Bangkokto a beachfront in Brazil, here are places where design, architecture, foodand drink come together in inspiring combinations ranging from minimalistto extravagantly baroque. Designed and conceived like the enormouslysuccessful Architecture Now! books, this volume identifies the currenttrends bringing architecture and design together in new and exciting ways. Featured architects/firms/artists: 3deluxe-biorhythm, Architectuurbureau Sluijmers en Van Leeuwen,Architrave, Assadi + Pulido, AvroKO, Barkow Leibinger Architekten, Bel Lobo& Bob Neri Arquitetos, Christian Biecher, Buchner Bruendler Architekten,Arthur Casa, CL3, Concrete, Electric Dreams, Elenberg Fraser, StuartForbes, Doriana and Massimiliano Fuksas, GCA Arquitectes, Gilles &Boissier, Stephanie Goto, Graft, Guedes + DeCampos, Zaha Hadid, Jeppe Hein,Hosoya Schaefer, Jakob+MacFarlane, Johnsen Schmaling Architects, SFJonesArchitects, Jouin Manku, Marcio Kogan, Kengo Kuma, Christian Liaigre, MAKEArchitecture, Maurice Mentjens, Metro Arquitetura, Simone Micheli, MoonDesign, Office dA, Katrin Olina, OlssonLyckefors Arkitekter, PacificEnvironments, Pentagram, Pierluigi Piu, Studio Arne Quinze, Imaad Rahmouni,Karim Rashid, Thilo Reich/Tran Mai Huy-Thong, ROBERTNEUN, Serie, PhilippeStarck, Super Potato, Tidy Arquitectos, Marcel Wanders, Isay Weinfeld,Wonderwall/Masamichi Katayama, Yabu Pushelberg, Cate Young