W jaki sposób szybko przygotować pyszną potrawą z niewielu składników? Z kolejną książką z serii „3 składniki/15 minut” – to proste! W środku znajdziemy przepisy na łatwe do przyrządzenia, pożywne zapiekanki, które w dodatku można zrobić z resztek jedzenia. Zapiekane ryby, mięso, makaron czy ryż smakują inaczej. Warto na nowo odkryć ziemniaczano-serową zapiekankę na winie, endywie zapiekane z szynką czy nadziewane cannelloni i przetestować oryginalne przepisy na przykład na zapiekankę ze słodkich batatów z mlekiem kokosowym, pasternak zapiekany z orzechami laskowymi czy słodkie zapiekanki z owocami. Odbiorcy:- osoby, które pragną delektować się chrupiącym, zapiekanym serem i czerpać przyjemność ze smacznych dań,- wszyscy, którzy w krótkim czasie chcą przygotować wartościowy posiłek. Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę:- zawiera przepisy na różnorodne zapiekanki,- wykonanie poszczególnych dań nie zajmie więcej niż kwadrans,- proponowane potrawy są łatwe do przygotowania i pożywne,- zapiekane składniki smakują niezwykle dobrze,- książka ma przystępną formę i opatrzona jest pięknymi fotografiami gotowych potraw.