Halina Turlejska

Autorka
Zostań fanem autorki:

Książki

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1
2 wydania
Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Zasady żywienia. Kwalifikacja HGT.12. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska ...

Specjalistki od żywienia i zdrowego trybu życia przedstawiają dokładną analizę składników odżywczych oraz normy i zalecenia dotyczące ich spożycia. Koncentrują się na problematyce zdrowia, omawiają ró...

Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP - producent żywności
Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP - producent żywności
Halina Turlejska

Praktyczny poradnik wdrażania systemu HACCP ma za zadanie przybliżyć ważną i nagłaśnianą ostatnio problematykę związaną z zapewnieniem bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. W publikacji zwrócono szczeg...

Zasady racjonalnego żywienia
Zasady racjonalnego żywienia
Lucjan Szponar, Urszula Pelzner, Halina Turlejska, Lucjan Szponar

Szczególne miejsce w działalności Zakładu Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia zajmuje problematyka organizacji i funkcjonowania żywienia zbiorowego. Upowszechnianie wśród realizatorów żywienia zbiorowe...

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze

© 2007 - 2024 nakanapie.pl