Marian Grzymisławski
Zostań fanem autora:

Marian Grzymisławski

Autor
prof. dr hab. n. med. - profesor nauk medycznych. Kierownik Pracowni Dietetyki Klinicznej działającej przy Katedrze i Klinice Gastroenterologii, Dietetyki i Chorób Wewnętrznych na Uniwersytecie Medycznym w Poznaniu. Członek Komitetu Żywienia Człowieka Polskiej Akademii Nauk, wieloletni Redaktor Naczelny czasopisma „Nowiny Lekarskie” (obecnie Journal of Medical Science). Członek wielu towarzystw naukowych. Autor i współautor publikacji z zakresu dietetyki.

Książki

Dietetyka kliniczna
Dietetyka kliniczna
Marian Grzymisławski

Podręcznik stanowi kompendium najnowszej wiedzy z zakresu dietetyki, leczenia żywieniowego i żywienia klinicznego. Autorami są specjaliści różnych dziedzin medycyny i nauk żywieniowych, którzy w pr...

Żywienie człowieka zdrowego i chorego. Tom 2
Żywienie człowieka zdrowego i chorego. Tom 2

Żywienie człowieka zdrowego i chorego. to drugi tom wielokrotnie wznawianego podręcznika akademickiego poświęconego problematyce żywienia człowieka. Pozostałe tomy podręcznika to Żywienie człowieka. ...

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze

© 2007 - 2024 nakanapie.pl