Jest absolwentem Wydziału Nauki o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie. Pracę zawodową rozpoczął w Hotelu Jan III Sobieski, był szefem kuchni w Hotelu Bristol. Jest szefem kuchni w restauracji „Platter” by Karol Okrasa.
W książce "Jeść zdrowiej" postaraliśmy się zebrać wszystkie najważniejsze, najbardziej aktualne informacje na temat zdrowych produktów, ich właściwości odżywczych i zastosowania, popularnych diet i no...
Pięknie wydana, z wyjątkowo apetycznymi zdjęciami książka „Pascal kontra Okrasa” to smakowity kąsek dla wielbicieli gotowania, jedzenia i obu kucharzy. Ta wyjątkowa pozycja została wydana w nakładzie ...
Ryneczek Lidla zaprasza świeżością, zapachami i smakami. Czas, żeby dowiedzieć się jak najwięcej o całym bogactwie, które kryją w sobie warzywa i owoce. I wprowadzić ich jak najwięcej do codziennego j...
Kolejna książka kucharska firmowana przez sieć sklepów dyskontowych Lidla
Na początku książki znajdziemy „rybne ABC” a w nim m.in: -najbardziej popularne ryby i owoce morza wraz z opisem struktury ich mięsa. -porady po czym poznać, że ryba jest świeża -jak zabrać się za ryb...
"105 najlepszych przepisów prosto z programu TVP1 ""Kuchnia z Okrasą""! Kuchania to smak i wygląd, atmosfera, przyprawy, zaskoczenie, zastawa itd. To swego rodzaju spektakl, w którym jedzenie gra głów...
Misja zdrowie! Lidl Polska wie, że każda grupa wiekowa ma inne potrzeby żywieniowe, dlatego dedykuje najnowszą pozycję osobom starszym. Seniorzy to grupa, dla której kwestie prawidłowego odżywiania...