Francesca Badi

Autor
Zostań fanem autora:

Książki

Czekolada. Ponad 100 przepisów na ciasta, kremy i czekoladki
Czekolada. Ponad 100 przepisów na ciasta, kremy i czekoladki
Francesca Badi, Omar Busi

Apetyczna książka napisana z myślą o tych, którzy pragną nauczyć się sztuki czekoladnictwa od samych mistrzów i wykonać we własnej kuchni musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady...

Pasta i basta!
Pasta i basta!
Francesca Badi, Licia Cagnoni

Szkoła gotowania krok po kroku dla każdego! Jak zrobić klasyczne ravioli? Jaka jest różnica pomiędzy pappardelle a tagliatelle? Jak przygotowuje się pesto genovese? Dzięki tej książce dla wszystkich, ...

Słodkości. Ciasta i desery. Szkoła gotowania krok po kroku
Słodkości. Ciasta i desery. Szkoła gotowania krok po kroku
Francesca Badi, Licia Cagnoni

Przedstawiamy kompletne kompendium, bogate w informacje i opatrzone ilustracjami, które zachęca do nauki przygotowywania bazowych produktów cukierniczych oraz wspaniałych domowych deserów. Uzupełnieni...

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze

© 2007 - 2024 nakanapie.pl