Bernhard Gahm

Autor
Zostań fanem autora:

Książki

Domowa masarnia
Domowa masarnia
Bernhard Gahm

Ten doskonale zilustrowany poradnik prezentuje krok po kroku, czynność po czynności, jak fachowo, w warunkach domowych, dokonuje się uboju świń, bydła, owiec i kóz, a następnie rozbiera ich mięso. Z k...

Kiełbasy własnego wyrobu. 70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki
Kiełbasy własnego wyrobu. 70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki
Bernhard Gahm

Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, pods...

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD
Bernhard Gahm

Przedstawiamy poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mi...

Podziel się pierwszym cytatem autora z innymi Kanapowiczami!
Dodaj pierwszy cytat!

Komentarze

© 2007 - 2024 nakanapie.pl