Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD

Bernhard Gahm
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Przedstawiamy poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. W publikacji znajduje się ponad 100 zdjęć oraz: • informacje na temat urządzeń i dodatków, • dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, • wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, • porady pozwalające unikać błędów. Dodatkowo do książki dołączona jest płyta CD z prezentacją na temat domowego wyrobu kiełbas.
Data wydania: 2012
ISBN: 978-83-7993-006-7, 9788379930067
Wydawnictwo: REA
Stron: 128

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl