Science of Nutrition 2e

J. Thompson
Science of Nutrition 2e
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

The Science of Nutrition, Second Edition is uniquely organized using an applied approach, which organizes vitamins and minerals based on their functions and effects on the body. This applied approach is most evident in the functional organization of the micronutrient (vitamin and mineral) chapters. Rather than requiring students to memorize all the vitamins and minerals and their characteristics, the authors present them based on their functions (like fluid and electrolyte balance, antioxidant function, bone health, energy metabolism, and blood and immunity health), so that students can understand their effects on the body.

The Second Edition adds new learning aids to further help students learn and apply the material. Additionally, learning and teaching aids have been expanded for students and instructors, including a new version of MyDietAnalysis, available in both online and CD-ROM formats.
Data wydania: 2010
ISBN: 978-0-321-64316-2, 9780321643162
Język: angielski
Wydawnictwo: Benjamin/Cummings Publishing Co

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Science of Nutrition 2e nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Science of Nutrition 2e. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl